Katalysator

Fra affald til ressourcegevinst

Rossen Recycling Company er ekspert i genbrug af katalysatorer.

Hos Rossen Recycling Company betaler vi over 1000 kr. pr. stk. for nogle Katalysatorer.

Katalysatorer indeholder Platin, Palladium og Rhodium, de har derfor en meget høj skrot værdi. Mængden af de 3 ædelmetaller varierer meget blandt de forskellige typer af katalysatorer. Det samme gør værdien af katalysatorerne, da det er mængden af Pt. Pd. og Rh. der afgører prisen.

Se vejledning til, hvordan du får den rigtige pris for din katalysator.

Klik her, for at se hvordan

Omhyggelig sortering og høj kendskabsgrad

Skrotpriser.dk er eksperter i at soterer og opdele katalysatorer i de rigtige prisklasser. Vi er meget omhyggelige i vores process. Gennemgang og opdeling af hver enkelt katalysator sker manuelt. Derfor kan vi tilbyde den helt rigtige pris for alle katalysatorer, det giver os også muligheden for at tilbyde omgående afregning, ved afhentning og levering af katalysatorer.

Udover at opkøbe katalysatorer til en stk. pris, tilbyder vi også at opkøbe store mængder på analyse af indeholdige ædelmetaller.

Her bliver katalysatorerne knust, og indholdet bliver pulveriseret, hvorefter vi kan afregne efter mængden af platin, palladium og rhodium.

Få det fulde udbytte

Såvel som vi kan tilbyde en høj stk-pris for udtjente katalysatorer, tilbyder vi også vores kunder at håndtere deres katalysator skrot gennem bearbejdning og betaling efter indhold.

Pga. den store variation i katalysatores æddelmetal-indhold er denne metode den rigtige for dig som har et større antal katalysatorer, og ønsker det fulde udbytte af din vares værdi.

Vores innovative behandling, og nøjagtige analyse model forkorter processen fra udtjent katalysator til udvinding af rent platin, palladium og rhodium.

Det tillader os at afregne vores kunder hurtigt, og tilpasse vores service efter behov.

Den direkte vej

Vores nære samarbejde med store smelteværker, forkorter processen fra indasmling af katalysatorer, til rene ædelmetaller som sælges på London Metal Exchange.

Vidste du at, en moderne bil er ca. 99% mindre forurenende, end en bil fra 1970

Dette skyldes bl.a. at vi i dag bruger katalysatorer og/eller partikelfiltre på alle personbiler. Disse er med til at formindske udledning af giftige udstødningsgasser.

cleaner cars infographic 4 6

Har du brug for et godt tilbud på din skrotbil, så kan du læse mere om skrotpræmie på vores side.

Få tilsendt en prisliste


Få en vurdering af din katalysator og se hvor meget den er værd

Kontakt

Jesper Rossen

Mobil: +45 6060 6554

Mail: Jesper@rossenrecycling.com