Sitemap

Priser

Skrotpræmie: Her har du mulighed for at se de forskellige priser på skrotpræmie leveret samt afhentet. Du kan derudover også læse om mange generelle oplysninger som du skal bruge og vide, inden du overvejer om du skal sælge din bil til skrot.

Prisliste: Har du brug for at vide mere om priser for alle de produkter vi tager imod, kan du her hente og læse mere om hvor meget vi betaler for dit skrot.

Skrot vi tager imod

Katalysator: Sælger du din katalysator eller har du bare en katalysator liggende, som du ikke ved hvad du skal gøre ved, kan du her læse hvor meget en katalysator kan sælges for, samt hvordan vi håndterer denne.

Elektronikskrot: Er du i tvivl om hvad elektronikskrot egentligt er, og hvad du kan få for dit gamle, støvede elektronikskrot, som bare ligger bagerst i hylden, kan du herinde se hvad vi betaler for det, samt hvordan vi sørger for destruktion af din data.

Jern og stål skrot: Hvad er forskellen lige på jern og stål? Vi forklarer hvad forskellen er samt hvad vi tager imod for dit gamle skrot, som sikkert alligevel bare ligger.

Rustfrit stål: Se hvad du kan få for dit rustfrie stål, samt hvilke typer rustfri stål vi er interesseret i.

Aluminium skrot: Vi tager også imod aluminium. Vi har en kort proces for håndtering af aluminium skrot, hvilket også betyder at du kan få den bedste aluminiumspris hos os.

Kobber skrot: Sælger du kobber, tager vi gerne imod det. Du kan herinde få tilsendt en prisliste som fortæller hvor meget du egentligt kan få for dit kobber skrot.

Kabelskrot: Kabelskrot er ikke bare kabler, men kabler som indeholder forskellige materialer som vi gerne vil tage imod. Eksempelvis søkabler, jordkabler osv.

Bly og batterier: Har du mange batterier og en del bly liggende, kan det være fordelagtigt at sælge det hos os, frem for at smide det ud i den lokale genbrugsbutik.

Hårdmetal skrot: Her kan du læse alt om hårdmetal samt hvad det er. Vi tager også imod hårdmetal.

Industriskrot: Industriskrot er et stort begreb som du kan læse mere om hvad er og hvad vi er villige til at give for det, herinde.

Skrotbiler i Vejle: Er du fra Vejle området, og vil du gerne sælge din bil til skrot, tager vi både imod levering men afhenter også.

Skrotpræmie i Vejle: Er du interesseret i at høre mere om hvor meget du kan få for din brugte bil, og er du beliggende omkring Vejle, kan du læse mere på siden her.

Skrotbiler i Kolding: Læs mere om hvad du kan gøre, hvis du har en skrotbil beliggende i Kolding og omegn. Vi kan bl.a. afhente din bil.

Skrotbil Horsens: Befinder du dig i Horsens eller omegn, tilbyder vi at afhente din skrotbil. Se mere her.

Skrotpræmie Horsens: Kunne du derimod tænke dig at vide hvad du kan få i skrotpræmie for din bil I Horsens, kan du finde ud af dette og meget mere, her.

Skrotbil Fredericia: Vi afhenter også skrotbiler i Fredericia. Befinder din bil sig i Fredericia, kan du på denne side finde ud af om vi kan afhente den.

Skrotpræmie Kolding: Vil du gerne vide hvad du kan få i skrotpræmie for din brugte bil, og befinder du dig i Kolding, kan du læse mere her.

Skrotpræmie Kolding

Skrotpræmie Fredericia: Er du bosiddende i Fredericia, og overvejer du at sælge din bil, kan du her se hvad du kan få i skrotpræmie.

Ydelser

Afhentning af skrot: Vi afhenter dit skrot. Står du med en masse som du ikke har mulighed eller tid til at komme af med, så afhenter det i næsten hele landet, så længe mængden er stor nok.

Container service: Står du med et byggeprojekt, eller har du bare rigtig meget affald, tilbyder vi container service i form af en container, som vi både placerer men også afhenter, når den er fuld.

Destruktion af data: Er du bange for nutidens hackerangreb, eller vil du bare gerne være sikker på at dine data slettes permanent, uden at nogen misbruger dem, og/eller sælger dem videre, kan du kontakte os og oven i købet måske få penge for det, hvis dit skrot er penge værd.

Andet

Miljøpolitik: Her kan du læse om hvad vi gør og hvad vi tager ansvar for, ift. miljøet og den generelle bæredygtighed, der i høj grad holdes i fokus hos os.