Skrotbil | Fredericia

Få penge for din skrotbil

Skrotbil i Fredericia

Er din bil ude af stand til at køre, og befinder du dig i Fredericia? Hos Rossen Recycling hjælper vi dig med at få skrottet din bil på en miljørigtig og ansvarlig måde. Vores mål er hele tiden at gøre processen så let som muligt for dig, så du slipper for alle bekymringerne, der kan være involveret med det. Derudover er det en del af vores proces at minimere miljøpåvirkningen hele vejen igennem.

Uanset om du selv vælger at levere din bil hos os, eller du foretrækker at benytte vores afhentningsservice, så garanterer vi dig en effektiv og problemfri håndtering af din skrotbil i Fredericia. 

Vil du vide hvad vi kan tilbyde for netop din bil?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med en pris senest den næstkommende hverdag.


Derfor bør du skille dig af med din skrotbil

Der er flere gode grunde til, hvorfor du bør tage beslutningen om at aflevere din bil til skrot. Et af de primære incitamenter er for mange muligheden for at modtage en skrotpræmie. 

Men udover den økonomiske gevinst, så bør miljøhensyn også spille en væsentlig rolle. Som ejer af køretøjet er det dit ansvar at sørge for, at bilen bliver afleveret til en miljøvenlig skrotning ved en autoriseret skrothandler. 

Hos Rossen Recycling, som er en godkendt og certificeret virksomhed, kan du føle dig sikker, når du overdrager dit køretøj til os. Korrekt skrotning af din bil mindsker miljøbelastningen ved at reducere affald og fremme genanvendelse af materialer, som i sidste ende nedsætter behovet for produktion af nye materialer og sparer på ressourcerne.

Afhentning af skrotbil i Fredericia

Vi ved, at det kan være overvældende og stressende at skulle håndtere bortskaffelsen af din udtjente bil. Og af denne grund har vi forenklet processen for dig hos Rossen Recycling, så du slipper for bekymringerne hele forløbet igennem. Derfor tilbyder vi afhentning af din skrotbil i Fredericia – hvor end du ønsker den hentet fra. På den måde slipper du for at bekymre dig om, hvordan du skal få din bil fra A til B, når nu du ikke må køre i den.

Vores ønske er altid at gøre din oplevelse så god som muligt. Derfor står vi også altid klar til at hjælpe med alt fra afhentning til afmelding af din bil hos skat.

Det kan du få for din skrotbil

Her er vores aktuelle mindstepriser for komplette skrotbiler i Fredericia:

 • Komplet skrotbil afhentet Fredericia: 2500 kr.
 • Komplet skrotbil leveret: 3000 kr.
 • Komplet varevogn (med en totalvægt på 3500 kg) afhentet Fredericia: 3200 kr.
 • Komplet varevogn (med en totalvægt på 3500 kg) leveret: 3700 kr.

Vi sørger for det hele

Hvis vi afhenter din skrotbil i Fredericia

Ønsker du afhentning af din skrotbil i Fredericia, skal du nærmest ikke løfte en finger. Her er hvordan, det foregår:

Første skridt er, at du skal indsende dine detaljer gennem vores online formular. Her skal du indtaste dit navn, adresse, telefonnummer, e-mail, samt information om bilens model og registreringsnummer. Derefter kontakter vi dig hurtigst muligt, senest den følgende dag, med et tilbud på din skrotbil.

Når du så har accepteret tilbuddet, registrerer vi din bil til skrotning. Du vil derefter skulle godkende skrotningen digitalt på www.borger.dk. Denne del er også nem, da vi blot sender dig et link, der tager dig direkte til registreringen.

Herefter koordinerer vi sammen et tidspunkt for afhentning, der passer ind i din kalender, normalt inden for tre arbejdsdage. Du modtager desuden altid din betaling på stedet, når vores chauffør kommer for at hente bilen.

Vi sørger også for afmelding af din bil hos SKAT og dermed automatisk afmelding af forsikringen.

Hvis du afleverer din skrotbil i Fredericia

Bor du i Fredericia og har du mulighed for selv at levere din skrotbil hos os, så er dette også muligt. Du behøver ikke at lave en aftale med os på forhånd, men kan man dukke op inden for vores åbningstider; vi byder dig velkommen når som helst.

Mens du er her, melder vi bilen til skrot og sætter straks gang i processen. Du vil dernæst få tilsendt et link på stedet, som du skal bruge til at bekræfte skrotningen officielt. Denne procedure er hurtig og let, designet til at sikre, at alt forløber som det skal.

Så snart du har bekræftet skrotningen, udbetaler vi værdien af din skrotbil til dig. Inden du forlader din skrotbil, sørger vi for, at du har fået din udbetaling.

Til slut står vi for officielt at afmelde køretøjet hos SKAT, hvilket ligeledes betyder, at forsikringen automatisk bliver afmeldt. Når dette er gjort, er alle dine forpligtelser vedrørende skrotbilen ophørt, og du kan hvile let uden flere bekymringer.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Har du spørgsmål, eller ønsker du blot yderligere information angående afhentning af din skrotbil i Vejle? Så står vi altid klar til at hjælpe dig og besvare eventuelle spørgsmål på +45 6065 2164 eller udfylde vores kontaktformular, så hører du fra os.

Hvis vi afhenter bilen

 • 1.

  Du sender en forespørgsel via vores kontaktformular, vi vender tilbage med en pris senest næstkommende hverdag.

 • 2.

  Når tilbuddet er accepteret melder vi bilen til skrot, du skal som ejer efterfølgende godkende skrotning via Borger.dk (vi sender en besked med link når bilen er oprettet).

 • 3.

  Du bliver kontaktet af chaufføren for at aftale et tidspunkt som passer begge parter – Afhentning kan typisk ske indenfor 3 hverdage.

 • 4.

  Chaufføren henter bilen og betaler på stedet. – Du har pengene inden vi kører afsted med bilen.

 • 5.

  Vi afmelder bilen hos SKAT, dermed bliver forsikring også automatisk afmeldt.

Hvis du selv leverer bilen

 • 1

  Du kører ud med bilen.

 • 2.

  Vi melder bilen til skrot når du ankommer.

 • 3.

  Du godkender skrotning over Borger.dk.

 • 4.

  Vi betaler for bilen på stedet, så du har pengene inden du kører fra pladsen.

 • 5.

  Vi afmelder bilen hos SKAT, dermed bliver forsikring også automatisk afmeldt.