Skrotbiler i Kolding

Miljøvenlig skrotning af skrotbiler i Kolding

Skrotning af biler i Kolding: Aflevering eller Afhentning

Er du fra Kolding, og står du netop med en bil, der har nået enden på sin levetid? Hos Rossen Recycling står vi klar til at hjælpe dig med at håndtere din skrotbil på den mest pålidelige og miljøbevidste måde – så det har mindst mulig påvirkning på både dig og miljøet. Det gør sig gældende, uanset om du ønsker at aflevere bilen selv, eller du foretrækker, at vi afhenter den. Hos os kan du være sikker på, at du får en problemfri skrotning af din bil i Kolding.

Vil du vide hvad vi kan tilbyde for netop din bil?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med en pris senest den næstkommende hverdag.


Står din skrotbil i Kolding?

Står din skrotbil i Kolding, og kan du ikke overskue, hvordan du skal få den fra A til B, så den kan skrottes? Slip dine bekymringer. Hos Rossen Recycling tilbyder vi afhentning af din skrotbil i Kolding. Det betyder, at du slipper for al planlægningen – det sørger vi nemlig for.

Sådan foregår det, hvis vi afhenter din skrotbil i Kolding

1.

Ønsker du din bil afhentet i Kolding, skal du sende en forespørgsel via vores kontaktformular. Her udfylder du blot: navn, adresse, telefon, email, bilmodel og registreringsnummer, og sender den afsted. Derefter vender vi tilbage til dig senest næste dag med en pris på, hvad du kan få i skrotpræmie. 

2.

Dernæst, når du har accepteret tilbuddet, melder vi bilen skrot. Når det er gjort, skal du, som ejer, gå ind på www.borger.dk og godkende skrotningen. Og bare rolig, vi har jo lovet at gøre det nemt! Så du modtager et link med besked, så snart bilen er oprettet. 

3.

Næste skridt er at planlægge tidspunkt, hvor din bil skal afhentes. Til dette bliver du kontaktet af chaufføren, som du aftaler et tidspunkt med. Oftest kan du forvente, at afhentning sker inden for 3 hverdage. 

4.

Du har altid pengene, inden vi kører afsted med din bil, da chaufføren betaler på stedet. 

5.

Slutvis afmelder vi bilen hos SKAT, og i samme omgang bliver forsikringen dermed automatisk afmeldt. Vi har nu afhentet din skrotbil i Kolding, du har fået pengene,  bilen er afmeldt hos SKAT og det er slut med flere bekymringer angående din skrotbil.

Sådan foregår det, hvis vi du selv afleverer din skrotbil 

1.

Er din skrotbil i Kolding og har du selv mulighed for at aflevere den hos os, så er dette også en mulighed. Så er første skridt blot, at du kører ud med bilen til os. Til dette behøver du ikke at have lavet en aftale på forhånd. Du er velkommen til at dukke op uanmeldt. 

2.

Når du har afleveret bilen hos os, sørger vi for at melde den til skrot.

3.

Mens du er her, modtager du et link, hvor du skal godkende skrotningen. 

4.

Så snart det er gjort, betaler vi for bilen på stedet. Du har altså pengene, inden du kører fra os. 

5.

Til sidst afmelder vi bilen hos SKAT, og i samme omgang bliver forsikringen automatisk afmeldt. Det er nu slut med bekymringer, og din skrotbil i Kolding er nu afleveret.

Hvad kan jeg få for min skrotbil?

Skal din skrotbil i Kolding skrottes, kan prisen variere alt efter, om du selv afleverer den eller om vi henter den fordi. 

Når det kommer til din skrotpræmie, er det vigtigt at forstå, at prisen kan variere afhængigt af forskellige faktorer og om visse kriterier opfyldes. Prisen for din skrotbil, hvis den opfylder kravene, vil afhænge af, om vi skal afhente bilen for dig eller ej.

Her er vores gældende priser for skrotbiler i Kolding:

 • Komplet skrotbil afhentet Kolding: 2500 kr.
 • Komplet skrotbil leveret: 3000 kr. 
 • Komplet varevogn (med en totalvægt på 3500 kg) afhentet: 3200 kr.

Hvis vi afhenter bilen

 • 1.

  Du sender en forespørgsel via vores kontaktformular, vi vender tilbage med en pris senest næstkommende hverdag.

 • 2.

  Når tilbuddet er accepteret melder vi bilen til skrot, du skal som ejer efterfølgende godkende skrotning via Borger.dk (vi sender en besked med link når bilen er oprettet).

 • 3.

  Du bliver kontaktet af chaufføren for at aftale et tidspunkt som passer begge parter – Afhentning kan typisk ske indenfor 3 hverdage.

 • 4.

  Chaufføren henter bilen og betaler på stedet. – Du har pengene inden vi kører afsted med bilen.

 • 5.

  Vi afmelder bilen hos SKAT, dermed bliver forsikring også automatisk afmeldt.

Hvis du selv leverer bilen

 • 1

  Du kører ud med bilen.

 • 2.

  Vi melder bilen til skrot når du ankommer.

 • 3.

  Du godkender skrotning over Borger.dk.

 • 4.

  Vi betaler for bilen på stedet, så du har pengene inden du kører fra pladsen.

 • 5.

  Vi afmelder bilen hos SKAT, dermed bliver forsikring også automatisk afmeldt.