Skrotbiler i Vejle

Vi afhenter din skrotbil

Få afhentet din bil i Vejle og omegn

Er du fra Vejle området, og er du endt med en bil, der har tjent sine dage på vejene og nu ikke kan køre længere? Så kan du enten aflevere eller få afhentet din skrotbil hos Rossen Recycling. Vi er din pålidelige og miljøbevidste skrothandler, og vi står altid klar til at hjælpe dig af med din skrotbil i Vejle. Vi hjælper med alt fra start til slut – blandt andet afhentning af din skrotbil samt afmelding hos SKAT.

Vil du vide hvad vi kan tilbyde for netop din bil?

Udfyld nedenstående formular og vi vender tilbage med en pris senest den næstkommende hverdag.


Derfor skal du skrotte din bil

Der er flere grunde til at skrotte din bil – uanset om du er fra Vejle eller andetsteds. 

Ud over at du kan få udbetalt skrotpræmien, er der det miljømæssige aspekt i det, som er en af de vigtigste grunde. Det er din pligt, som bilejer, at sikre, at din bil bliver skrottet på en ansvarlig måde hos en godkendt ophugger. Hos Rossen Recycling er vi godkendte og certificerede, så du trygt kan overlade det til os. Derudover bidrager skrotning af din skrotbil også til reducering af affaldsforurening, og samtidig bidrager du til genbrug af materialer, som tilsammen minimerer behovet for ny produktion, og dermed spares der ressourcer.

Skrotbil fra Vejle? Vi sørger for det hele

Vi forstår, at det kan føles som en stor byrde, der ikke giver andet end bekymring, når du skal af med din skrotbil. Derfor har vi gjort det nemt for dig, så du kan slappe af hele vejen. Hos Rossen Recycling tilbyder vi en komplet og problemfri service, der inkluderer afhentning af din skrotbil direkte fra din adresse, hvis det ønskes. 

Dette sparer dig besværet med at skulle transportere bilen til samt at finde en løsning på, hvordan du får den afleveret hos os, nu den ikke må køre. 

Vi ønsker at lette processen for dig hele vejen. Derfor tilbyder vi også at afmelde din bil hos SKAT uden nogen form for gebyrer.

Det kan du få for din skrotbil

Når det drejer sig om din skrotpræmie, er det vigtigt at forstå, at prisen kan variere afhængigt af flere faktorer – og hvorvidt disse kriterier opfyldes. Prisen på din skrotbil, hvis den opfylder kravene, afhænger af, hvorvidt vi skal afhente bilen for dig eller ej. 

Her er vores aktuelle mindstepriser for komplette skrotbiler i Vejle:

 • Komplet skrotbil afhentet Vejle: 2500 kr.
 • Komplet skrotbil leveret: 3000 kr. 
 • Komplet varevogn (med en totalvægt på 3500 kg) afhentet Vejle: 3200 kr.
 • Komplet varevogn (med en totalvægt på 3500 kg) leveret: 3700 kr. 

Det er dog vigtigt at bemærke, at visse køretøjer ikke er berettigede til skrotpræmie. Dette inkluderer biler med en totalvægt på over 3.500 kg, biler, der er registreret til mere end 9 personer (chauffør inkluderet), samt biler, der blev afmeldt før den 1. juli 2000. 

Hvis din bil ikke opfylder disse kriterier, er det desværre ikke muligt at modtage betaling for din skrotbil i Vejle hos Rossen Recycling.

Hvis vi afhenter bilen

 • 1.

  Du sender en forespørgsel via vores kontaktformular, vi vender tilbage med en pris senest næstkommende hverdag.

 • 2.

  Når tilbuddet er accepteret melder vi bilen til skrot, du skal som ejer efterfølgende godkende skrotning via Borger.dk (vi sender en besked med link når bilen er oprettet).

 • 3.

  Du bliver kontaktet af chaufføren for at aftale et tidspunkt som passer begge parter – Afhentning kan typisk ske indenfor 3 hverdage.

 • 4.

  Chaufføren henter bilen og betaler på stedet. – Du har pengene inden vi kører afsted med bilen.

 • 5.

  Vi afmelder bilen hos SKAT, dermed bliver forsikring også automatisk afmeldt.

Hvis du selv leverer bilen

 • 1

  Du kører ud med bilen.

 • 2.

  Vi melder bilen til skrot når du ankommer.

 • 3.

  Du godkender skrotning over Borger.dk.

 • 4.

  Vi betaler for bilen på stedet, så du har pengene inden du kører fra pladsen.

 • 5.

  Vi afmelder bilen hos SKAT, dermed bliver forsikring også automatisk afmeldt.